Kovač poludio zbog bahatosti zvijezda: Odmah je uveo novo pravilo

Foto: Getty Images

BAYERNOV trener Niko Kovač proteklih je tjedana bio u rezultatskoj krizi. Međutim, posljednjih je dana u očiglednoj krizi autoriteta.

Njemački mediji i prije su, premda u sferi površnih spekulacija, šuškali kako Bayernova momčad odviše i nije naklonjena Niki Kovaču i njegovim trenažnim metodama.

Ipak, prateći svaki korak Bayernovih zvijezda, Bild je dokazao kako su istinite medijske pretpostavke koje su se u proteklom razdoblju temeljile na tvrdnji kako Niki Kovaču najveći problem predstavljaju autoritet i homogeniziranje momčadi.

Bild tvrdi kako je Niko Kovač tijekom prvenstvene utakmice s Wolfsburgom prije dva tjedna svim rezervnim igračima naredio zagrijavanje. Međutim, Jerome Boateng i Franck Ribery već nakon nekoliko minuta - očito zbog bunta - odbili su poslušnost i zanemarili zagrijavanje. Štoviše, Franck Ribery sjeo je i naslonio se na reklamni pano.

Prema Bildovim tvrdnjama, Niko Kovač pobjesnio je zbog nepoštovanja pa se u svlačionici vikom istresao na igrače. Također, u dogovoru s klupskom upravom uveo je novo pravilo u vidu da se svi igrači odreda ubuduće moraju temeljito zagrijati prije utakmice što je dosad bila praksa isključivo za početnu jedanaestorku.

Pročitajte više