KOVAČEV BAYERN

Kovačev rival: Ovo što se njemu događa je apsolutni izraz nepoštovanja

Foto: EPA-EFE

NIKO KOVAČ u subotu će voditi svoj Bayern u finalu Kupa protiv RB Leipziga nakon što je prošle subote osvojio Bundesligu. Protivnik u borbi za njegov drugi uzastopni kup u trenerskoj karijeri je trećeplasirana momčad Bundeslige trenera Ralfa Rangnicka.

Njemački trener jako poštuje bivšeg hrvatskog izbornika i nije mu jasno zašto se stalno nagađa o njegovoj smjeni.

"Niko Kovač postao je prvak s Bayernom u prvoj godini na klupi i ima priliku osvojiti dvostruku krunu. Uz ovakvu pozadinu, mislim da je apsolutni izraz nepoštovanja konstantno nagađati ostaje li trener ili će ga netko zamijeniti", rekao je za Sport Bild pa nastavio:

"Niko se sjajno razvija kao trener. Već je odradio sjajan posao u Frankfurtu, a ova sezona u Bayernu nije mu bila laka", zaključio je.

Bavarci će u subotu od 20 sati na Olimpijskom stadionu u Berlinu igrati za novi trofej.

"Znamo da je Leipzig dobra momčad. Lani sam iskusio kako je to biti u finalu. Nikoga ne smijete podcjenjivati. I nećemo. Mi smo prvaci, a Leipzig je na dobrom, dobrom trećem mjestu. Bit će ovo utakmica savijanja i razbijanja. Očekujem napetu borbu i blizak rezultat. Morat ćemo se stvarno dodatno potruditi", rekao je Niko Kovač na najavnoj presici uoči final DFB-Pokala.

Pročitajte više