Kraj osmogodišnje istrage: Do kraja mjeseca optužnica protiv Cece?

ISTRAGA o malverzacijama u Obiliću je završena i neće se proširivati, a Tužiteljstvo uskoro podiže optužnicu protiv Svetlane Ražnatović Cece, piše B92.

Tužiteljstvo će sljedećih dana priopćiti konačnu odluku o sudbini osmogodišnje istrage, u čijem središtu je pjevačica i nekadašnja predsjednica tog kluba Svetlana Ceca Ražnatović. Da li će se scene uhićenja Svetlane Ražnatović ponoviti osam godina kasnije, znat će se do kraja mjeseca. Prema neslužbenim informacijama, završni tekst optužnice je gotov i bit će službeno objavljen do kraja mjeseca.

Ceca od prodaje nogometaša "inkasirala" 4 milijuna njemačkih maraka i 3,5 milijuna dolara

Svetlana Ražnatović je osumnjičena da je od prodaje deset nogometaša Obilića stranim klubovima, ukrala oko 4 milijuna njemačkih maraka i 3,5 milijuna dolara. U Tužiteljstvu nisu željeli ni potvrditi ni demantirati ovu informaciju, već su ponovo obećali da će se sve razjasniti veoma brzo. “Sa sigurnošću kažem da povlaštenih u ovom procesu neće biti i svi koji su prekršili zakon bit će kazneno progonjeni. Javnost ce brzo biti upoznata sa konačnom odlukom”, rekao je glasnogovornik Tužiteljstva Tomo Zorić.

Cecin odvjetnik je potvrdio da je istraga završena i dodao kako očekuje od Tužiteljstva da odbaci sumnje i odustane od kaznenog progona zbog nedostatka dokaza.

Pročitajte više