Kraljevski tretman bet-at-homeovim dobitnicima na rukometnom spektaklu

GDJE JE rukomet, tu je i bet-at-home. Prijatelji hrvatskog rukometa podržavaju i RK CO Zagreb na putu u Ligi prvaka. Ovog tjedna u Zagreb je stigao rival koji može posvjedočiti o Zagrebovoj povijesti. Čak tri puta gubili su zagrebaši u finalu Lige prvaka od rukometnog moćnika iz Katalonije. Bili su to uvijek dvoboji puni emocija, a novi spektakl pred punim tribinama zagrebačke Arene prepoznao je i bet-at-home, koji je svojim vjernim korisnicima osigurao vrijedne ulaznice, za koje se mnogi ovih dana trgaju i snalaze na razne načine.

Dobitnici bet-at-homea tijekom susreta uživali su u VIP tretmanu od samog starta. "Odbor za doček" bile su svepristune bet-at-homeove hostese, koje su ih, uz širok osmijeh, nagradile bonovima za klađenje te CD-om prepoznatljive navijačke rukometne himne "Idemo do kraja".

Lovro Ćuk i Iva Božićević iz Zagreba prvi su stigli u Arenu po vrijedan papirić. Iva nam priznaje da žali što neće vidjeti svog omiljenog rukometaša Domagoja Duvnjaka, ali...

"Sretni smo što nam je bet-at-home omogućio ovaj lijepi tretman. Često dolazimo na utakmice Zagreba, nadamo se da ovo nije kraj sezone."

Dvije ulaznice dobio je i Ivan Kralj iz Zagreba, čija je pratnja kasnila, pa je utjehu potražio u sigurnim rukama bet-at-homeovih hostesa. Gospodin Dražen Šorman na utakmicu je doveo svog juniora Luku, koji brani u mlađim kategorijama RK Dubrava.

"Već ga zovu Šolman, a meni je samo bitno da se bavi sportom", rekao je ponosni otac.

Pročitajte više