Krilo Reala o potencijalnom dolasku Neymara: "Bilo koja ekipa bi ga htjela"

Foto: Getty Images / Gulliver Image

NEYMAR želi otići iz PSG-a. Španjolski mediji pišu kako je nezadovoljan u Francuskoj, a kao njegova nova destinacija najglasnije se spominju Real Madrid i Barcelona.

Real bi želio vidjeti Neymara u svojim redovima. Ne samo da bi uzeo jednog od najboljih na svijetu izravnom konkurentu u borbi za naslov La Lige i Lige prvaka nego bi Florentino Perez uspio dovesti igrača koji bi imao šansu dostojno zamijeniti Cristiana Ronalda. 

Lucas Vasquez, 27-godišnje krilo momčadi, kaže kako bi igrači u klubu bez problema prihvatili Neymara.

"Neymar je sjajan igrač, svjetska zvijezda i bilo koja ekipa bi ga htjela vidjeti u svojim redovima. Ipak, prerano je pričati o pojačanjima", rekao je Vasquez, a njegove riječi prenosi Marca.

U Madridu se nadaju kako mogu okrenuti lošu formu nakon reprezentativne stanke. Blago rečeno, Real je igrao loše prije ove pauze. Četiri utakmice su bez pobjede, od toga imaju tri poraza i odigranih 0:0 protiv Atletico Madrida. Sutra dočekuju Levante, 11. momčad prvenstva, što im je idealna prilika za prekid lošeg niza.

"Treba nam ujedinjeni stručni stožer s igračima, a upravo to i imamo. Naviknuti smo na pobjeđivanje i logično je da se upali alarm nakon nekoliko loših rezultata. Ovo je vrijeme da se skupimo. Željni smo okrenuti cijelu situaciju u pravom smjeru", nadodao je Vasquez.

Pročitajte više