Križancu samo šestica za sinoćnji nastup u trijumfu Zenita

JEDINI Hrvat ne terenu u sinoćnoj utakmici finala Kupa Uefa, Ivica Križanac za svoj nastup je od novinara britanskog Heralda dobio šesticu.

U opisu igru stoji da je bez problema izlazio na kraj sa Jean-Claudeom Darchevilleom te da je sjajnim uklizavanjem u 60. minuti spriječio Francuza, međutim unatoč tome dobio je ne tako dobru ocjenu, koliko je dobilo i pet njegovih suigrača.

Nitko iz Zenita nije dobio peticu dok se ocjenom devet okitio Andrej Aršavin, koji je imao odličnu asistenciju za prvi gol, a vrlo vjerojatno će u zapadnu Europu na ljeto.

Širl je, po novinaru Heralda, zaslužio osmicu dok su sedmice dobili Zyrianov i Denisov koji su zabili golove te Timoščuk koji je jako puno radio na sredini terena.

Kod Rangersa branič Carlos Cuellar je za svoju igru zaradio osmicu te je najbolji igrač poražene momčadi. Petorica igrača momčadi iz Glasgowa su dobila sedmicu, dok je Davis, po mišljenju Heralda, zaslužio peticu. Najlošije ocijenjeni igrač je Kris Boyd koji je u igru ušao s klupe i za nastup dobio slabu četvorku.

M.Pa.
Foto: AFP

Pročitajte više