KUP UEFA: CELTIC NAJAVIO ŽALBU ZBOG CRVENOG KARTONA DOUGLASU

Nakon što je prvi vratar Celtica Robert Douglas dobio crveni karton u poluvremenu prve utakmice nogometnog Kupa UEFA protiv Barcelone u Glasgowu zbog gužve koja se dogodila u tunelu koji vodi prema svlačionicama, iz škotskog su prvaka najavili žalbu kojom će pokušati uvjeriti UEFAu da ne kazni njihova vratara zabranom igranja kako bi on bio na dispoziciji manageru Martinu O'Neillu za uzvrat u Barceloni.

Douglas je dan nakon incidenta izjavio kako nije kriv za gužvu, već da je samo pokušavao razdvojiti sukobljene igrače.

"Policajci koji su se nalazili na ulazu u tunel su vidjeli što se dogodilo i njih ćemo pozvati za svjedoke kako bi dokazali Douglasovu nevinost. Također, možda postoji i kamera koja je snimila čitav incident i koja će nam dati jasniju sliku tko je ustvari kriv", kazao je O'Neill.

Ukoliko Celticova žalba ne prođe, škotski bi se klub mogao naći velikim problemima uoči uzvrata. Douglasa je, naime, u drugom poluvremenu zamijenio neiskusni 19-godišnji David Marshall, jer je Australac Johnny Milosevic koji je stigao u klub u zimskom prijelaznom roku ozlijeđen, dok je Magnus Hedman posuđen talijanskoj Anconi. O'Neill je najavio i mogućnost da se Hedman hitno vrati na Celtic Park.

(Hina) xzm yzm

Pročitajte više