LeBron James ponovo uhvaćen u laži

Screenshot: Twitter

AMERIČKI košarkaš LeBron James ponovo je uhvaćen u laži. Na konferenciji za medije Los Angeles Lakersa James je pričao o nedavnoj smrti američkog repera Takeoffa, tvrdeći kako je album njegove grupe Migos slušao još 2010. godine, dok je igrao za Miami Heat. Problem je u tome što su Migosi svoj prvi album objavili u kolovozu 2011. godine te su tad još bili relativno nepoznata grupa.

"Slušam te dečke jako dugo. Slušao sam ih u svojoj prvoj godini u Miami Heatu. Možete pitati moje tadašnje suigrače, nitko nije znao tko su Migosi. Psovali su na mene kad bih pustio njihove pjesme u teretani. A ja sam im govorio da će ti dečki biti zvijezde", govorio je LeBron James.

Nije mu prvi put

Na prvu ovo zvuči kao da je promašio jednu godinu, no Jamesu su američki mediji pronašli brojne slične situacije u karijeri. Na društvenim mrežama pojavile su se njegove brojne sitne laži. Možda najpoznatija izjava u tom stilu je da je znao da će Kobe Bryant zabiti najmanje 70 poena u legendarnoj utakmici protiv Toronto Raptorsa. Zabio je 81.

Također, posprdno su ga nazvali i "kraljem prvih stranica" jer je uvijek na fotografijama s knjigama čitao prvu stranicu. Tako su ga novinari jednom prilikom posramili kad je došao na konferenciju za medije s autobiografijom Malcolma X-a.

Pročitajte više