LeBron se sjurio među trojicu. Sekundu kasnije igrači su se počeli hvatati za glavu

Foto: Profimedia

LEBRON JAMES je krajem prošle godine proslavio 39. rođendan. Igra svoju 21. sezonu i u njoj ostvaruje brojke koje su nedostižne i puno mlađim igračima. Za mnoge od njih i dalje je nedostižan na terenu i iznad obruča. Četverostruki NBA prvak na prosjecima je od 25.2 koša, 7.3 skoka i 7.4 asistencije po večeri. Ukupno gledano, 17. je najbolji strijelac lige, njen 33. skakač i deveti asistent u ovoj sezoni. Unatoč košarkaški poznim godinama, i dalje je atraktivan.

Dokazao je to i u pobjedi 106:103 protiv gradskih rivala Clippersa, u kojoj je dominirao s 25 poena, osam skokova i sedam asistencija i u kojoj se istaknuo s nekoliko poteza. Uspio je u jednom od njih prevariti i Ivicu Zupca, iza kojeg je jedna od najboljih utakmica karijere. Završio ju je s 22 poena i 19 skokova.

VIDEO: Arena Sport

Ono što NBA liga posebno izdvaja je zakucavanje nakon kontranapada u kojem se James sjurio među trojicu i zakucao preko Paula Georgea. Suigrači najboljeg NBA strijelca svih vremena (39.509 koševa) nakon tog su poteza skočili s klupe i počeli se hvatati za glave.

VIDEO: Arena Sport

Pročitajte više