LeBron sebi "pucao u glavu" nakon nesporazuma s Hrvatom

Screenshot (Youtube)

ANTE ŽIŽIĆ odlično koristi neigranje Tristana Thompsona i minutažu koju je dobio u posljednjih nekoliko utakmica. 
 
U četiri od pet posljednjih utakmica postigao je više od 10 poena, iz igre šutira više od 70 posto, a odličan je i u skakačkom dijelu igre. 
 

 
U posljednjoj pobjedi Clevelanda 124:117 protiv Milwaukeeja Žižić je bio jedan od najboljih igrača aktualnih NBA doprvaka. Za 16 minuta na parketu postigao je 13 poena uz šest skokova, a na tom susretu dogodio se i nesporazum između njega i najboljeg košarkaša svijeta.
 
LeBron je u jednom napadu pred kraj treće četvrtine u skoku odlučio da neće šutirati te je pokušao proigrati Žižića. Hrvat nije shvatio njegovu ideju, sporo je reagirao pa je Cleveland izgubio loptu i u kontranapadu primio poene. 
 
Odmah je Cleveland zatražio time-out, a LeBron i dalje bio u nevjerici. Pričao je sebi u bradu i gestikulirao pucanje iz pištolja u glavu (navedenu situaciju možete vidjeti ovdje od 30:10 videa).
 
Ipak, nakon utakmice nahvalio je 21-godišnjeg Žižića.
 
"Bit ove lige je iskoristiti priliku. Kada su se neki ozlijedili, dobio je priliku i sjajno je reagirao. Završava dobro oko obruča, skače u napadu i blokira. To je veoma važno za naš klub", rekao je LeBron koji je već u sljedećem napadu odigrao sjajnu akciju sa Žižićem.
 

 

Pročitajte više