Legenda televizijskog etera: Modrić je opet napravio veliku stvar

Foto: Facebook (Sabahudin Topalbećirević)

BAYERN i Real Madrid odigrali su 2:2 u Münchenu u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Pogotke za Bayern postigli su Leroy Sane i Harry Kane, dok je Vinicius Junior bio dvostruki strijelac Reala. Uzvratna utakmica igra se za osam dana u Madridu. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je od 75. minute, kada je ušao umjesto Judea Bellinghama.

Legendarni televizijski komentator: Gledali smo veliku utakmicu, slavni Bayern i slavni Real

Legendarni bosanskohercegovački komentator Sabahudin Topalbećirević za Sportklub je komentirao utakmicu koju je uživo gledao na minhenskom stadionu. "Na Allianz Areni gledali smo veliku utakmicu, slavni Bayern i slavni Real. Sudar titana. I u pravom smislu tako se sve i događalo na terenu. Bayern je sve karte bacio na osvajanje Lige prvaka, ali ipak tu nedostaje nekoliko igrača.

Ne može se reći da ne nedostaje i Realu, ali Real je u prvih 20-ak minuta, kada nije primio gol, odmah prvu šansu pretvorio u pogodak. To je zapravo najjače oružje Reala, brzi kontranapad, duge lopte, u ovom slučaju Kroosa prema Viniciusu.

Međutim, drugo poluvrijeme, otvaranje kao iz bajke za Bayern. Za nekih 10-ak minuta sve se okrenulo. Dva brza gola, dva maestralna igrača, na individualnu kvalitetu, Leroy Sane i Musiala na drugoj strani pretvorili su u golove, penale i tako je Bayern došao u vodstvo 2:1", rekao je Topalbećirević.

"Luka Modrić je napravio opet veliku stvar"

Topalbećirević je uoči utakmice na društvenim mrežama objavio fotografiju s Modrićem te napisao: "Pred veliku utakmicu s legendom svjetskog fudbala - nogometa. Nismo se sreli desetak godina. Luka Modrić... Maestro."

Nakon odigrane utakmice komentirao je nastup kapetana hrvatske reprezentacije: "Luka Modrić je opet napravio veliku stvar. Pokazao je da nije slučajno prije šest godina bio najbolji igrač svijeta. Modrić je stao na loptu kad je ušao, smirio svoje igrače koji su u jednom trenu bili u panici i opet je pokazao da je velemajstor ove igre.

Na kraju su Vinicius i Rodrygo odigrali još jednu dobru akciju okrunjenu penalom i na kraju golom. Ništa nije gotovo, sve će se odlučiti u Madridu i siguran sam da će to biti isti ili još veći spektakl za ulazak u finale ova dva nevjerojatna kluba."

Pred veliku utakmicu sa legendom svjetskog fudbala - nogometa 😉Nismo se sreli desetak godina..Luka Modrić…Maestro..

Posted by Sabahudin Topalbecirevic on Monday, April 29, 2024

Pročitajte više