Legrottaglie: Zašto je klub dovodio Cannavara kad smo Chiellini i ja najbolji stoperski par?

JUVENTUSOV nogometaš Nicola Legrottaglie otkrio je da je ogorčen činjenicom da je njegov klub ovo ljeto doveo Fabija Cannavara iz Real Madrida.

Razlog ljutnje leži u činjenici da, baš kao i Cannavaro, i Legrottaglie igra na poziciji braniča, a gužva u zadnjem redu mogla bi dovesti do njegova seljenja na klupu.

"Neću demantirati da sam uzrujan zbog Cannavarova dolaska. Giorgio Chiellini i ja smo dokazali u prošloj sezoni da smo jedan od najboljih parova braniča u Seriji A. Zato mi je žao što nismo potvrđeni kao stoperski par i za predstojeću sezonu", izjavio je 32-godišnji Legrottaglie za Tuttomercatoweb.

"To ne znači da imam nešto protiv Fabija ili kluba. Ne želim otići, baš suprotno, Cannavarov dolazak će mi biti dodatna motivacija. Želim pobjeđivati s Juventusom, otići na Svjetsko prvenstvo s Italijom i ako bude moguće, završiti karijeru u ovom klubu", dodao je Legrottaglie.

Loša je vijest za njega, međutim, da je Juventus u četvrtak na posudbu doveo i mladog urugvajskog braniča Martina Caceresa (22) iz Barcelone.

Pročitajte više