Lehman: Završit ćemo posao s Dinamom pred svojim navijačima

ARSENAL će u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka protiv zagrebačkog Dinama igrati u znatno jačem sastavu od onog maksimirskog. Uz jednog od najboljih golgetera na svijetu, Francuza Thierrya Henrya, češkog reprezentativca Thomasa Rosickog, Arsenal će u odnosu na maksimirski sastav biti jači i za Jensa Lehmana, izvrsnog vratara njemačke reprezentacije.

U redovima Arsenala nikom nije ni na kraju pametu da bi Dinamo mogao šokirati "Topnike" na stadionu Emirates, što je posve razumljivo obzirom na kvalitetu Arsenala, ali i rezultat iz utakmice odigrane u Maksimiru (0:3). Tako je i Lehman najveći dio intervjua kojeg je dao Sky Sportsu posvetio Arsenalovim ambicijama u Ligi Prvaka, dok je "Modrima", onako reda radi, posvetio samo dvije protokolarne rečenice.

"Moramo završiti posao Dinamom ovdje u Londonu, pred svojim navijačima. Mislim da ćemo u tome uspjeti i plasirati se u Ligu prvaka." - kazao je Lehman.

"Realno, znamo da možemo osvojiti ama baš svako natjecanje u koje se upustimo, sve dok smo dovoljno fokusirani od samog početka." - ustvrdio je vratar "Topnika", pa dodao: "Mislim da nam je prošla sezona u Ligi prvaka svima dala veliko samopouzdanje."

"Znamo da možemo dobiti bilo koga i to bi nas trebalo psihološki dignuti, ne samo što se tiče Lige prvaka nego i Premiershipa, koji također želimo osvojiti." - zaključio je Lehman.

Pročitajte više