Leonardo: I Roma ima šanse za naslov

"O NASLOVU neće odlučivati samo naša borba protiv Milana. Vrh ljestvice je zgusnut i mnogi imaju šansu", kazao je Interov trener Leonardo nakon 5:3 pobjede svoje momčadi protiv Rome u nedjeljnoj utakmici 24. kola Serije A.

Video - Osam golova u ludom derbiju: Inter s igračem više slomio Romu

"Iz svake utakmice može se vidjeti koliko je teško osvojiti tri boda. Protiv Rome smo si otežali posao no ne mogu reći da me čude golovi koje smo primili. Situacije koje su im prethodile bile su slobodni udarac, odbijanac i korner, ne prave akcije. Jesu li tri primljena pogotka problem? Ne mogu pričati o lošim stvarima nakon ove pobjede, moramo s entuzijazmom nastaviti dalje."

Izgubljena utakmica nije naborala niti čelo Rominog šefa struke Caludija Ranierija koji je poslije utakmice izjavio:

"Odigrali smo dobru utakmicu, ali su neke situacije bile protiv nas. Inter zaslužuje pohvale za prikazano, a zaslužujemo ih i mi zbog pokušaja da se vratimo iz teške situacije (dva gola s igračem manje, op.a.). Razlika se očitovala u igračima s klupe, mi, zbog ozljeda, u ovom trenutku na njih ne možemo računati, a kada Inter radi izmjene svaka od njih čini prevagu. Platili smo cijenu crvenog kartona Nicolasa Burdissa, ali ne odustajemo od borbe za naslov sve do posljednjeg sučevog zvižduka."

Pročitajte više