Liverpool preklinje Lovrena: Potpiši novi ugovor, bez tebe nam je obrana u raspadu

Foto: Guliver Image/Getty Images

SVAŠTA je Dejan Lovren prošao u Liverpoolu otkako je u ljeto 2014. iz Southamptona prešao na Anfield za 20 milijuna funti kao najskuplji obrambeni igrač u povijesti kultnog kluba.

Lovren je na Anfieldu imao strašne turbulencije, igrao je od očajnog do briljantnog i percepcija javnosti prema hrvatskom reprezentativcu svako toliko se ekstremno mijenjala.

Od ''crne rupe'' i najvećeg promašaja u povijesti kluba do genijalca i heroja Anfielda. Od prijetnji smrću nakon očajne partije protiv West Hama u kolovozu 2015., do idolopoklonstva nakon što je lani golom u sudačkoj nadoknadi u četvrtfinalu Europa lige izbacio Borussiju Dortmund u jednoj od najspektakularnijih utakmica u posljednjih nekoliko godina.

Lovren je sve to nekako preživio, pokazao je da ima kičmu i strašan karakter te je danas nezamjenjiv član Kloppovih trupa. Lovren je već neko vrijeme ozlijeđen, a dok se Hrvat oporavlja, stoperski dvojac Klavan i Matip jako loše igraju. Stoga ne čudi što Redsi gotovo pa mole Lovrena da produži svoj boravak na Anfieldu.

Hrvatski nogometaš s Liverpoolom ima ugovor do 2019., a čelnici Redsa nadaju se da će ga Lovren pod poboljšanim uvjetima produžiti, pa su započeli pregovore s njegovim agentom.

Lovren, Philippe Coutinho i Adam Lallana trebali su početkom godine potpisati nove ugovore, no za razliku od Brazilca i Engleza, pregovori s hrvatskim reprezentativcem bili su zapeli.

Čelni ljudi Redsa Lovrenu su ponudili novu ponudu i za očekivati je da će ju ovaj prihvatiti.

Pročitajte više