Liverpoolov tragičar dobio prijetnje smrću nakon finala Lige prvaka

Getty Images/Guliver Image

GOLMAN Liverpoola Loris Karius u subotnjem finalu Lige prvaka proživio je najteže trenutke svoje karijere. Liverpool je u finalu u Kijevu izgubio od Real Madrida 3:1, a krivac za dva primljena gola bio je njemački vratar.

Karius je prvo pogriješio u 51. minuti kada je neoprezno ispustio loptu, a na nju je naišao Benzema i zabio za 1:0. U 83. minuti Karius je htio uhvatiti loptu koju je poslao Bale, ali ona mu je ispala i završila u mreži iza njegovih leđa, a Real je tako s 3:1 došao do novog naslova prvaka Europe.

Navijači Liverpoola bili su poprilično bijesni na svog golmana, a na društvenim mrežama poslali su mu niz prijetnji smrću.

"Ubit ću tvoju djevojku, ubit ću tvoju djevojku", "nadam se da će ti cijela obitelj umrijeti", "sinovi su ti zaslužili umrijeti od raka", samo su neki od stotine negativnih komentara.

Policija se ozbiljno počela baviti prijetnjama smrću njemačkom golmanu.

"Policija komentare na društvenim mrežama ovakvog tipa uzima maksimalno ozbiljno i tko bude identificiran, doći će na saslušanje", poručila je glasnogovornica liverpulske policije.

Pročitajte više