Ljubojević nakon šest i pol godina u Gradskom vrtu: Znam da me ne čeka mjesto u momčadi

GORAN LJUBOJEVIĆ nakon šest i pol godina vratio se u Gradski vrt. 27-godišnji napadač potpisao je šestomjesečni ugovor s Osječanima i u proljetnom dijelu sezone figurira kao pojačanje Bijelo-plavih.

"Presretan sam što sam opet kod kuće. Želim se zahvaliti ljudima iz NK Osijeka što su mi pružili priliku da opet zaigram u bijelo-plavom dresu. Mnogi su me posljednjih dana nagovarali da prihvatim Osijekovu ponudu, ali to nisu morali činiti. Novac nije bio u pitanju, lako smo se dogovorili. U Osijek sam se vratio zbog nogometa i jedino što želim jest opet zabijati pogotke u bijelo-plavom dresu", rekao je Ljubojević.

"Znam da me mjesto u momčadi ne čeka. Uvijek sam se morao boriti i spreman sam za to. Ja sam tip igrača koji treneri vole ili ne vole, sredine nema. S trenerom Brankom Karačićem već sam surađivao u Osijeku i iz tog vremena nosim sjajne uspomene. Sjećam se da nas nije sputavao nekakvim šablonama, pustio nas je da igramo, a meni to najviše odgovara", dodao je.

Prisjetimo se, Ljubojević je počeo karijeru u Osijeku, a 2002. godine nakon 65 utakmica i 23 gola za Osječane, prelazi u Dinamo. U dresu Dinama odigrao je četrdesetak utakmica, zabio petnaestak golova, da bi onda 2006. godine prešao u švicarski St. Gallen na posudbu.

Uslijedio je trogodišnji angažman u belgijskom Genku, gdje je odigrao 40-tak utakmica i također zabio petnaestak golova te naposljetku 2010. godine povratak u HNL. Kratko je igrao za NK Zagreb, a onda se prije pola godine prešao u švedski AIK.

Pročitajte više