Lučić i Filipović: Nismo zabranili snimku

U SRIJEDU navečer iz Japana su se vratili Mirko Filipović i njegov menadžer Zvonimir Lučić, koji tvrde kako nemaju veze sa zabranom snimke na HTV-u.

Iako je HTV u nedjelju navečer objavio kako je Zvonimir Lučić, Cro Copov menadžer zabranio emitiranje snimke, Lučić to poriče tvrdeći kako je on samo posrednik između Brune Kovačevića i Kena Imaija, piše Jutarnji. Lučić je dodao kako nije ni znao da snimke nije bilo, te kako nakon meča nije niti razmišljao hoće li se i gdje prikazati snimka.

Mirko Filipović izjavio je kako mu je žao što je došlo do skandala, te tvrdi kako su on i Lučić tek dan nakon borbe čuli kako snimke nije bilo. Cro Cop je rekao kako je poraz doživio kao "malu osobnu tragediju", te kako mu je ovo jedan korak unazad u karijeri. Priznao je kako je Randlemana dočekao opušteno i prepotentno.

No, Cro Cop odmah počinje s treninzima i siguran je kako će se vratiti još puno bolji. Unatoč porazu Filipoviću su već ugovoreni mečevi s Emelianenkom i Minotaurom. Jutarnji prenosi kako će 30. listopada Cro Cop u ring s Minotaurom, a 31. prosinca 2004. s Emelianenkom.

Pročitajte više