Luka, hoće li ti nedostajati HNL? Luka: Ha ha ha ha

OTUŽNA utakmica Dinamo - Inter na Maksimir je rijetke namjernike namamila zbog dvije stvari: besplatnog ulaza i jedne od preostale tri utakmice koje će na najružnijem hrvatskom stadionu odigrati najplemenitiji izdanak HNL-a.

Nakon negledljivog mučenja u kojem se Inker branio sa svim igračima i trenerom Bračunom koji je pocupkivao po rubu aut linije, a Dinamo alibi napadao sa tri i pol napadača (uz Balabana, Tadića i na krilo postavljenog Mandžukića, bio je tu i Mihael Mikić), naravno da je malo koga zanimalo jadikovanje Milivoja Bračuna o Inkerovoj herojskoj borbi za opstanak, dok Hajduk dijeli bodove Cibalijama šakom i kapom.

Svi novinari su se sjatili pod južnu tribinu kako bi po n-ti put čuli kako je Luki bilo u Londonu, hoće li živjeti u Eduardovom ulazu, hoće li dogodine sa Tottenhamom pokoriti Premiership, iako je Modrić strpljivo stao na dispoziciju novinarima uz zamolbu da ga se pitaju samo pitanja vezana za recentni gradsko-prigradski obračun, kojeg, ako bude sreće, više nikad u karijeri neće igrati.

Modrić je ipak na sva pitanja stoički odgovarao, pa smo ga na kraju pitali hoće li mu po odlasku u englesko prvenstvo nedostajati veličanstveni dekor Prve HNL u kojoj prvaka tri kola prije kraja dolazi pozdraviti "grupa građana". Gromoglasni Lukin smijeh rekao je više od ičega, jer ovo danas na Maksimiru je najbolji dokaz da je doista odabrao krajnji čas za bijeg iz hrvatske lige.

Z.A.
Foto: K.H.

Pročitajte više