HAJDUK

Luka Torcida dobio posao u Hajduku

LUKA BUČEVIĆ od malih nogu živi za Hajduk. Ovaj 19-godišnji mladić boluje od Downova sindroma, a prije dvije godine oduševio je Hrvatsku ljubavlju prema Hajduku.

Svoju ljubav prema splitskom klubu ispričao je u jednoj televizijskoj emisiji. Poželio je tada upoznati sve igrače Hajduka. Želja mu se i ostvarila, Luka je upoznao igrače u listopadu 2016. te dobio dres Lovre Kalinića, bivšeg golmana Hajduka, a danas prvog vratara hrvatske nogometne reprezentacije.

Luku je nakon pobjede protiv Cibalije tadašnji trener Marijan Pušnik s ostalim igračima odveo prema oduševljenim navijačima, a zatim je posjetio i trening kluba za koji kaže da mu je sve u životu. Luku cijela Torcida poznaje, a dobio je i nadimak Luka Torcida. 



Obitelj Bučević dobila je najveseliju vijest za Božić. Naime, Hajduk je odlučio zaposliti njihovog sina. Luka Bučević će pomagati u Fan shopu, na prodaji karata, a mali dio radnog vremena će pomagati i u Akademiji s rekvizitima za treniranje kako bi se djeca upoznala s osobama s posebnim potrebama.
 

 

Pročitajte više