Lukaku zbog bizarnog razloga zakasnio na autobus za Manchester

Foto: Getty Images/Guliver Image

ROMELU Lukaku (24)  i ovog vikenda isporučio je ono zbog čega ga je Manchester United platio 85 milijuna eura. Sjajni Belgijac zabio je za pobjedu Manchester Uniteda u gostima kod Southamptona i došao do osam golova u isto toliko nastupa ove sezone.

No po završetku utakmice na St. Marys'u Lukaku je imao problema s isporukom urina na doping kontroli. Manchesterov napadač sjedio je satima nakon utakmice u sobi zbog čega je zakasnio na autobus koji je bez njega krenuo na 360 kilometara dug put do Manchestera.

Nakon što se napokon pomokrio, Lukaku je s vozačem krenuo kući, a putem je navodno i uhvatio autobus.

Ovo nije prvi put da je Lukaku imao "problema" sa svojim penisom. Upravo je on bio u središtu pažnje nakon što su mu navijači Manchester Uniteda posvetili pjesmu. Na melodiju pjesme "Made Of Stone" mančesterskih Stone Rosesa Unitedovi navijači su Lukakuov penis proglasili dugim 60 centimetara koji mu "visi do nožnih prstiju".

No udruga Kick It Out, koja se bori protiv rasizma u engleskom nogometu proglasila je pjesmu rasističkom i najavila inicijativu za kažnjavanje navijača koji je pjevaju.

 

Pročitajte više