TRANSFERI

Majka PSG-ove razmažene zvijezde: On je rob, uskoro će biti na kruhu i vodi

Foto: EPA-EFE

JOŠ nije poznato gdje će karijeru nastaviti kontroverzni francuski veznjak Adrien Rabiot. PSG-ov je igrač trenutačno, ugovor mu istječe na kraju sezone, a njegova majka i menadžerica Veronique uspjela je pokvariti mu transfer karijere u Barcelonu.

Španjolci razmišljaju budući da Rabiot traži plaću od preko 10 milijuna eura po sezoni, a za to vrijeme javio mu se Tottenham što je Rabiot - odbio. Jer on smatra da je igrač za najveće klubove.

>>> Mamin sin: Zašto nitko ne voli Barcelonino pojačanje?

Veronique sada pati jer Adrien ne igra niti u PSG-u budući da ga je trener Thomas Tuchel otpisao. Što bi uigravao momčad s igračem koji pod svaku cijenu želi otići?

"Ne želim plakati zbog toga, ili još više oslabiti Adriena koji kaže da nije dobro", rekla je za L'Equipe pa nastavila.

"Ovdje se udara na ljudsku stranu. Mi smo skromni. Mogu vam samo reći da se jako loše osjeća zbog svega što se događa. Adrien je zatvorenik. Čak ga i PSG drži kao roba. Uskoro će biti na suhom kruhu, vodi i tamnici. Ovo okruženje je okrutno", zakukala je majka Rabiota.

Francuzima je ova sapunica postala smiješna. Ožujak je na isteku, Rabiota nije potpisao nitko, iako se pisalo o interesu Bayernu, Chelseaja, Milana i još niza proslavljenih klubova.

Navijači PSG-a na transparentu su nedavno istaknuli kako je Rabiot na "crnoj listi." 

Pročitajte više