"LADIĆ BLOKIRAO DINAMO ZBOG DUGA OD 7 MILIJUNA KUNA" Mamić otkrio neugodnu istinu

Foto: Sanjin Strukić / Pixsell

ZDRAVKO MAMIĆ na Maksimiru imao je najnoviji u nizu maratonskih monologa. Ali, prvi nakon što je ranjen u Hercegovini te izbačen s nastavka suđenja njemu i bratu u Osijeku.

Obraćanje javnosti otvorio je informacijom da je Dinamo blokiran zbog duga Draženu Ladiću od sedam milijuna kuna.

"Već dugo idemo prema kulminaciji uništenja hrvatskog nogometa, a prvenstveno reprezentacije i Dinama. Ladiću čestitam na upornosti, nemam ništa protiv njegovog poteza, on je dobio što mu je sud dodijelio, mi ćemo to tijekom dana ili najkasnije sutra platiti i klub će se odblokirati", rekao je Mamić. 
 
Opisao je kako su mu njegovi podanici priopćili vijest i u kakvom stanju ih je zatekao: "Došao sam u klub nakon suđenja i zatekao grobnu atmosferu. Pitao sam što se događa, informirali su me da je Dinamo prvi put u 15 godina blokiran. Blokirala ga je presuda u slučaju koji je pokrenuo Dražen Ladić zbog iznosa od sedam milijuna kuna. Došao je dan kada je Ladić dobio pravomoćnu presudu i blokirao račun Dinama. Nadam se da ćemo danas podmiriti ovu obvezu i normalno poslovati dalje. To mi je bio okidač da se obratim navijačima i građanima".
 
Podsjetio je da ovo nije jedini slučaj da Dinamo plaća grijehe iz prošlosti:
 
"Nedavno smo dobili reviziju, Dinamu je s računa skinuto 300 tisuća eura za bivšeg trenera Ardillasa. Nisam bio u klubu kad su nastali ti dugovi, kad su nastali dugovi od više stotina milijuna kuna."
 
Video Mamićeve konferencije za medije: 
 

Pročitajte više