Mamić Kranjčara nudi Milanu

DOPREDSJEDNIK Dinama Zdravko Mamić u utorak putuje u Milanello gdje će Carlu Ancelottiju, prvaku Italije, emitirati kazetu s najboljim potezima Nike Kranjčara. Talijani su navodno jako zainteresirani za Dinamovog kapetana.

Prema informacijama koje je, po svemu sudeći, u javnost plasirao Zvonimir Boban a objavio Jutarnji list, Mamić će se  sastati i sa Silviom Berlusconijem, koji je jako zainteresiran za hrvatskog nasljednika Bobana.

Tomislav Židak piše kako Mamić Kranjčara želi prodati prije nego što ga proda netko drugi, iako je bez njega ne može kompletirati obećani "dream team". Dodaje da je posve jasno da će Kranjčar otići ako njegovi menadžeri Šuker i Pokrovac nađu klub koji za Niku želi platiti 5.000.000 ili više.

Ranije se špekuliralo da je belgijski Anderlecht menadžerima Dinamova kapetana dostavio ponudu od četiri milijuna eura, ali je ponuda odbijena.

CSKA je za Kranjčara navodno ponudio 5 milijuna eura, ali, kako se nagađa, do ljeta bi se cifra mogla povećati jer bogatim Rusima ne stvara nikakve probleme.

Pročitajte više