Manchester City nudi 20 milijuna funti za Vidića: Čeka se samo odgovor Nemanje

MANCHESTER CITY zadaje nove muke gradskom rivalu ponudom od 20 milijuna funti za Nemanju Vidića.

Srpski reprezentativac našao se na meti Mancheter Cityja koji ove sezone juriša na naslov prvaka i još barem jedan trofej. Branič najljućeg gradskog rivala je upravo ono što im nedostaje u obrambenom redu, a koliko ga cijene govori i cifra od 20 milijuna funti koliko su bogati arapski vlasnici spremni ponuditi Unitedu. Alex Ferguson doživjet će ovi udarac od City nakon što je prošle godine plavi dres obukao i Carlos Tevez. Fergusonovi problemi još su veći kad se zna da drugi ključni igrač u zadnjoj liniji Rio Ferdinand ima velikih problema s ozljedama zbog kojih je na kraju otpao sa Svjetskog prvenstva.

City pokušava iskoristiti loše financijsko stanje Crvenih vragova namamiti vlasnike Glazere na prodaju jednog od najboljih igrača. Srpski reprezentativac imao bi plaću od 200 000 funti tjedno, ali morao bi raskinuti ugovor s Unitedom koji traje još četiri godine.

"Čekamo samo odluku Nemanje da vidimo što dalje. Transfer bi se mogao dogoditi tek nakon SP-a", prenose britanski mediji izjavu osobe bliske Vidićevom menadžeru.

Pročitajte više