Manchester United dovodi Miguela Velosa, City se raspituje za Henryja

DEFENZIVNI veznjak portugalskog Sportinga i portugalske nogometne reprezentacije Miguel Veloso (23) na "radaru" je engleskih prvaka Manchester Uniteda. Potvrdio je to između redaka Mike Phelan, jedan od pomoćnika menadžera momčadi Sir Alexa Fergusona: "Dobro ga znamo, njegov je potencijal velik, a već sada je iznimno dobar veznjak."

Navodno su skauti kluba s Old Trafforda tog igrača gledali tijekom susreta njegove sadašnje momčadi i Evertona na Goodison Parku. Na ljeto će United pokušati i napraviti korak u smjeru transfera. Prva utakmica šesnaestine finala Europa lige završila je pobjedom domaćina 2-1, a Veloso je bio tak koji je u 87. s bijele točke smanjio rezultat za portugalsku momčad.

Manchester City prati što se događa oko Henryja

Nakon što su se španjolski mediji raspisali o mogućem rastanku Barcelone i njenog francuskog napadača Theirryja Henryja, nije trebalo dugo čekati da se pojavi interes klubova za njegove usluge. Prvi je u red stao bogatun Premieshipa Manchester City koji čeka na koji će se način rasplesti situacija u katalonskome klubu.

Navodno trener španjolskih prvaka Josep Guardiola planira zahvaliti se Henryju na uslugama premda Francuz ima valjani ugovor do kraja lipnja 2011. godine. Henry (32) je ove sezone postigao tek tri prvenstvena pogotka za Barcelonu u četrnaest odigranih utakmica što nije efikasnost koja bi zadovoljila struku kluba.
 

Pročitajte više