Mancini poručio Unitedu pred dvoboj u polufinalu kupa: Vrlo smo vam blizu

MENADŽER Manchester Cityja Roberto Mancini bio je oduševljen prolaskom svoje momčadi u polufinale FA Cupa.

"Građani" su na Gradskom stadionu savladali drugoligaša Readinga 1:0 golom Micaha Richardsa i tako izborili polufinale protiv gradskog rivala Manchester Uniteda. Bit će to prvi put da će gradski rivali odmjeriti snage među posljednja četiri u FA Cupu nakon 1926. godine.

"U nogometu odmjeravate snage svake sezone sa svojim najvećim rivalima najmanje dva puta, a neki put i tri ili četiri puta. Za mene će polufinale protiv Manchester Uniteda biti sjajno i veselim mu se. Znamo da u polufinalu morate igrati protiv velikih protivnika" rekao je Mancini, čija je momčad sjajnim Rooneyjevim golom poražena u Premiershipu prošlog mjeseca od Uniteda s 2:1.

"Za nas je bilo jako važno pobijediti Readinga. Mislim da imamo dobru momčad, a mislim da se i ponašamo kao momčad. Za nas je također važno što stalno napredujemo, a mislim da smo se puno popravili u odnosu na prošlu godinu. Rekao bih da smo sada kvalitetom vrlo blizu Manchester Unitedu" zaključio je trener kluba koji je posljednji naslov u FA Cupu osvojio 1969.

Pročitajte više