Marca: Ancelotti dobiva čak pet zimskih "pojačanja". Evo tko su oni

Foto: Profimedia

NEVJEROJATNO brojne ozljede ključnih igrača pogodile su Real ove sezone. Usprkos tome, kraj godine dočekao je na vrhu La Lige i s lako osiguranim prolaskom skupine Lige prvaka. No, Real u siječnju čekaju naporan tempo i gust raspored, zbog čega mu je nužan povratak dugo i prisilno odsutnih igrača. U prva tri tjedna 2024. Real će igrati čak pet utakmica u La Ligi, Kupu kralja i španjolskom superkupu, pa se zbog toga te niza teških ozljeda sve češće piše i govori o nužnosti da se momčad u zimskom prijelaznom roku pojača kupnjom igrača.

"Realova krcata bolnica konačno će se početi prazniti pred put u Saudijsku Arabiju"

Marca otkriva da će Real dobiti čak pet "novih" igrača. Oni će doći iz unutarnjih rezervi, zato te prinove i piše pod navodnicima. "Realova krcata bolnica u sezoni obilježenoj ozljedama konačno će se početi prazniti pred put u Saudijsku Arabiju. Real tamo 10. siječnja čeka prva utakmica superkupa protiv Atletica, u natjecanju u kojem su još Barcelona i Osasuna. Očekuje se da tamo nakon dugih pauza zaigraju svi dulje ozlijeđeni osim Thibauta Courtoisa i Edera Militaa, čiji se povratak očekuje u završnici sezone, te Davida Alabe, koji će se vratiti na ljeto.

"Najočekivaniji božićni poklon Realovim navijačima će napokon debitirati"

Dakle, Ancelotti će napokon na raspolaganju imati Eduarda Camavingu, Ardu Gülera, Ferlanda Mendyja, Danija Carvajala i Viniciusa Juniora. To su Realova zimska pojačanja", piše Marca i dodaje: "Güler je najočekivaniji božićni poklon Realovim navijačima i sada je napokon blizu debi igrača koji je potpisao prije više od pet mjeseci. Mladi (18) turski dragulj, koji je ljetos kupljen za 20 milijuna eura, ne može dočekati da konačno zaigra. I dok on ove sezone neće biti ključni igrač, to su svakako Vinicius i Camavinga. Oni se nakon liječničkih zahvata u Americi pripremaju na terenima LA Galaxyja."

Pročitajte više