LIGE PETICE

Marca o velikom Realovom problemu: U Madridu odmaraju zbog svojih reprezentacija

Foto: EPA-EFE

PORAZ Real Madrida kod Mallorce 1:0 prošlog vikenda gurnuo je Barcelonu na prvo mjesto La Lige, a za Real je od poraza bolnije to što im kvaliteta nogometa ove jeseni nije na visokom nivou.

Momčad Zinedinea Zidanea pritom muku muči s ozljedama ključnih igrača pa Marcin novinar Jose Luis Calderon za Realove probleme krivi i reprezentativne stanke.

Evo što je napisao u tekstu pod naslovom "Za reprezentaciju igraju, a u Madridu odmaraju."

Real Madrid izgubio je u kombiniranoj postavi kod Mallorce i to im ne bi trebao biti izgovor. I takvi bi morali pobijediti hrabrog domaćina, no problem klubovima poput Reala je opterećenost reprezentativnih obvezama igrača, piše Španjolac.

Gareth Bale, Fede Valverde, Dani Carvajal, Raphael Varane i Luka Modrić zadnja dva tjedna su bila potrošeni u svojim reprezentacijama i nakon što su se vratili u klub, potreban im je odmor.

Nakon 3:0 poraza od PSG-a i kiksa protiv Club Bruggea (2:2) španjolski gigant igra svoje finale Lige prvaka kod Galatasaraya i ako ni tu ne isporuči rezultate, mogao bi zakomplicirati šanse oko prolaska skupine.

Standings provided by Sofascore LiveScore

U Istanbulu ne mogu računati na Balea i Modrića i kako piše Marcin novinar, Realov vezni red itekako gubi na lucidnosti u toj važnoj utakmici izostankom Modrića. 

Bale donosi opasnost u napadu po rivala, Varane sigurnost u obrani, no zbog reprezentativnih obaveza, Madrid je za te igrače sada opcija za - odmor i oporavak, zaključuje Marcin novinar.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više