TRANSFERI

Marca: Real nastavlja s rekonstrukcijom, odlaze još šestorica

Foto: EPA-EFE

ZINEDINE ZIDANE ima plan prodati ili posuditi još šestoricu igrača iako su već do sada u prijelaznom roku prodali Llorentea, Kovačića, Hernandeza, de Tomasa, a na posudbu poslali Reguilona i Odegaarda, javlja Marca.

U klubu se nadaju kako će većinu tih prodaja dogovoriti do početka ljetnih priprema u Kanadi koje počinju sutra kako bi Zidane imao jasnu ideju na koga može računati i krenuti graditi svoju momčad s nekoliko novih pojačanja od kojih su najbitniji svakako Eden Hazard i Luka Jović.

Cijela momčad trenutno leti za Kanadu, ali neki su ostali u Madridu kako bi kompletirali svoje transfere.

James najizgledniji kandidat za odlazak

Zidaneov sin Luca i treći golman u ekipi prošle sezone neće ići s Realom na pripreme jer je već dogovorio posudbu u novog drugoligaša, Racing Santander.

Očekuje se i odlazak Lucasa Vasqueza za kojeg Zidane ne bi imao ništa protiv da ostane, ali u klubu vjeruju da je vrijeme za transfer, piše Marca. Žele dobiti 40 milijuna eura za njega, Arsenal je zainteresiran, ali još nije poslao službenu ponudu.

Bale želi ostati pod svaku cijenu

James Rodriguez najbliže je izlaznim vratima, a Real trenutno pregovara s Napolijem i za njega želi 42 milijuna.

Gareth Bale ići će na pripreme u Kanadu iako ga se klub već mjesecima pokušava riješiti zbog prosječnih igara s obzirom na njegovu visinu plaće. Velšanin želi ostati u Realu bez obzira na sve. Tamo će biti i Keylor Navas jer Real previše traži za njega.

Dani Ceballos mogao bi otići na posudbu, kao i Jesus Vallejo, a Real će slušati ponude i za Nacha.

Sve u svemu, plan Zidanea je riješiti se šestero nabrojanih tako da će netko od njih sigurno ostati i vjerojatno neće imati minute koje bi imali u nekom manjem klubu.

Pročitajte više