Mbappeov savršeni nogometaš: Messijeva lijeva noga, Ronaldov mentalitet...

Foto: Getty Images / Guliver Image

KYLIAN MBAPPE je ove sezone za PSG zabio 13 golova u isto toliko odigranih utakmica te upisao šest asistencija. Mladi 19-godišnji Francuz jedan je od najboljih napadača na svijetu, čija momčad dominira u prvenstvu, ali ne briljira u Ligi prvaka gdje riskira eliminaciju u grupnoj fazi...

"Klub nije prestao rasti otkad su došli novi vlasnici, a mi igrači moramo evoluirati zajedno s klubom prije nego možemo pomisliti o osvajanju Lige prvaka, to je završni korak u procesu. Upravi je sve jasno, a ako svatko odradi svoju ulogu, sve će doći samo od sebe, naravno da će nam osvajanje Lige prvaka s ovim potencijalom kad-tad postati cilj", naglasio je Mbappe u razgovoru za ESPN. 

Svjetski prvak je 2017. za 180 milijuna eura stigao u Pariz iz Monaca, a isto ljeto je došao i rekorder Neymar za 222 milijuna eura iz Barcelone...

"Pričali smo i prije nego sam došao u PSG, on je već bio tamo i znao da je da i ja dolazim. Pitao me kada i kako dolazim, no to i nije baš bio lagan odnos jer nijedan nije dobro pričao engleski u početku, a on nije znao ni francuski. Sada možemo pričati, a s komunikacijom ostalo dolazi prirodno", otkrio je napadač.

Mbappe je prokomentirao kako bi izgledao njegov savršeni nogometaš...

"Uzeo bih Messijevu lijevu nogu, Neymarovu desnu, mentalitet Cristiana Ronalda i eleganciju Gianluigija Buffona. Gdje sam tu ja? Nema potrebe za mnom, to je točno kako treba", zaključio je. 

Pročitajte više