CONOR MCGREGOR

McGregor se pohvalio izgledom, njegov trener kaže da nikad nije bio u takvoj formi

Foto: Instagram

CONOR McGregor čeka jednu od najbitnijih borbi svoje karijere. Pred njim je revanš s Dustinom Poirierom 26. siječnja. Ako dobije tu borbu, vjerojatno će se opet boriti za pojas prvaka lake kategorije u UFC-u. Mjesec i pol dana prije borbe podijelio je na svojem Instagram profilu slike i snimke s treninga kako bi svi vidjeli koliko je spreman.

Njegov trener Owen Roddy rekao je kako ga nikad nije vidio ovakvog. "On je jednostavno ubojica. Nakon borbe s Cerroneom tražio je još mečeva i stalno je bio u treningu. Pandemija mu je pomrsila planove, ali je on nastavio sa svojim režimom. Radi na svakom segmentu borbe svaki dan. Nikad ga nisam vidio u ovakvoj formi", rekao je Roddy za The Bash MMA.

Podsjetimo, McGregor i Poirier već su se jednom borili. U rujnu 2014. godine McGregor je slavio tehničkim nokautom u prvoj rundi. Bila je to jedna od njegovih sedam UFC pobjeda u nizu koje su mu donijele naslov prvaka.

Sada je situacija potpuno drugačija. Iako je McGregor u posljednjem dvoboju svladao Donalda Cerronea, imao je samo dvije MMA borbe u posljednje četiri godine. Jednu je izgubio od Khabiba, a odlaskom Dagestanca u mirovinu Conoru se ponovno otvorila prilika napasti pojas.

Pročitajte više