MESAR OD 45 MILJA United ga je platio bogatstvo da ovako skrši protivnika za penal

Screenshot: Youtube

JOSE MOURINHO ne vjeruje Jonesu, Smallingu i Roju, pa je zato natjerao šefove Manchester Uniteda da plate jako veliki iznos za mladog braniča, iza kojeg je tek jedna sezona u vhunskom nogometu.

Victor Lindelof za 23. rođendan dobio je najljepši poklon, transfer iz Benfice u Manchester, za što je njegov bivši klub dobio fantastičnu odštetu od 35 milijuna fiksno i čak 10 kroz klauzule vezane za nastupe švedskog braniča.
 
Ali, sudeći po tome kako je Lindelof odigrao prijateljsku utakmicu protiv Reala, United bi mogao uštedjeti ogroman novac iz varijabilnog dijela ugovora o transferu. 
 
Nakon što je na poluvremenu zamijenio sjajnog Erica Baillyja, Lindelof je preuzeo obranu njegovog novog kluba, koji je dominirao protiv potpuno nemoćne mlade momčadi Reala.
 
Ali, Lindelof ih je vratio u život tako što je potpuno nepotrebno krvnički sasjekao Thea Fernandeza i tako Casemiru omogućio da izjednači iz penala za konačnih 1:1.

Lindelof nije čak ni trebao čvršće ići na suparnika, jer Hernandez je lovio loptu koja mu je bježala van terena, ali Unitedov novi branič svom se snagom zaletio u njega i sasjekao ga, pri čemu je sreća što nije teško ozlijedio ljetno pojačanje Reala.
 
Osim ovim, Lindelof se istaknuo i time što je prilikom povijesno lošeg izvođenja penala nakon remija, on izveo daleko najgori udarac s 11 metara, a konkurencija je bila doista jaka: 

Pročitajte više