Mijatović Španjolcima objasnio zašto Real mora potpisati novi ugovor s Modrićem

Foto: Epa

NOGOMETAŠI Real Madrida u subotu su na gostujućem terenu Mallorcu s 1:0 u utakmici 31. kola španjolskog prvenstva i zadržali veliku prednost na vrhu. Jedini pogodak postigao je Francuz Aurelien Tchouaméni dalekometnim udarcem u 48. minuti. Hrvatski kapetan Luka Modrić je za Real igrao do 86. minute, a bio je jedan od najboljih na terenu.

Kad je Modrić napuštao travnjak, navijači Mallorce su spontano ustali i ovacijama su ispratili hrvatskog majstora. Čak je i on bio pomalo iznenađen reakcijom protivničkih navijača pa im je uzvratio aplauzima.

Španjolski As donosi tekst o Modriću, kao simbolu Reala, ali i kao igraču koji se i dalje nada da će mu kraljevski klub u 38. godini ponuditi novi ugovor. As piše kako je Carlo Ancelotti nakon lanjskog debakla 0:4 od Cityja na Etihadu u Ligi prvaka odlučio da će samo kad je prisiljen na to, Modrića i Kroosa zajedno uvrstiti u vezni red.

Ove sezone je Nijemac odigrao 28 utakmica u startnih 11, dok je Hrvat u početnom sastavu bio u deset susreta manje. Zbog toga sve je više onih koji smatraju da Real neće ponuditi novi ugovor Modriću, ali ima i dosta velikana Kraljeva koji smatraju da Modrić još itekako ima što reći u Madridu. Jedan od njih je i Peđa Mijatović.

"Tko kaže da Modrić fizički nije dobro? U 86 minuta koliko je igrao protiv Mallorce, bio je najbolji igrač na terenu. Luki su puno puta nudili da rade dokumentarce o njegovoj karijeri, da pišu knjige. Svaki puta je to odbio jer smatra da i dalje još može igrati na najvišoj razini", rekla je legenda Reala.
 

Pročitajte više