Mikicu novinari šokirali pitanjima: Zašto nemaš djece? Je li ti sestra sretna s dečkom? Voliš li djevojke?

Foto: Screenshot

TENISAČE nakon mečeva često pitaju razna pitanja iz privatnog života, no novinari su na ovogodišnjem Australian Openu definitivno prevršili mjeru.

Mirjana Lučić-Baroni osvojila je gledatelje na stadionu i diljem svijeta svojim prirodnim stavom, smijehom i opuštenim izjavama. No, ni ona nije znala što da odgovori na neka pitanja koja su joj postavili na press konferenciji nakon pobjede protiv Jennifer Bardy u osmini finala.

"Jesu li neka djeca u planu", upitali su novinari 34-godišnju Hrvaticu.

"Još nisu, barem koliko ja znam. Jako smo sretni u braku", odgovorila im je Mikica.

No, Lučić-Baroni nije jedina koju su, najčešće, australski novinari zatekli na presicama. Amerikanki Venus Williams postavili su, ne jedno, već sedam pitanja o vezi njezine sestre Serene s osnivačem Reddita Alexom Ohanianom.

"Jesi li znala da je to pravi čovjek za Serenu čim je počela hodati s njim? Svi znamo da ih je bilo dosta dosad", upitala ju je novinarka na što je začuđena, ali profesionalna Venus odgovorila:

"Stvarno ne znam, nemam pojma. Morala bih ju sama to pitati":

Novinari nisu odustajali pa su je počeli ispitivati i tome kako Serena i Ohanian žive, kako su namjestili stan i ostala pitanja koja nemaju previše veze sa zdravom pameti.

"Ne znam, stvarno. Mislim da im ne trebaju savjeti u vezi toga, odrasli su ljudi", odgovorila im je starija sestra Williams.

Tenisači nisu imali previše razumijevanja za takva pitanja

No, osim tenisačica, na meti sumnjivih upita bili su i tenisači. Australca Bernarda Tomića domaći novinari pitali su ga odgovara li mu to da mu je djevojka na svakom meču.

"To vas se ne tiče, to je moja osobna stvar", nije Tomić bio previše zainteresiran za odgovore o svojem privatnom životu, a Bugarin Grigor Dimitrov je na svoje neugodno pitanje spustio novinaru.

"Dok sam bio mlad, jako sam volio mlade djevojke. Često su mi odvraćale pažnju pa me zanima, Grigore, odvraćaju li i tebi malo previše pažnju od tenisa", upitao je Dimitrova novinar.

"Ovo je najbolja stvar koju sam čuo danas, svaka čast. Zaslužujete najbolji odgovor, dajte mi malo vremena da ga smislim", odgovorio je Bugarin i nasmijao sve na press konferenciji.

Pročitajte više