MILAN U NOVOM RUHU Rossoneri imaju novog proizvođača dresova

Foto: Getty Images

MILAN je službeno potvrdio kako će od sljedeće sezone nositi Pumine dresove. Trajanje ugovorenog posla između talijanskog kluba i njemačkog diva sportske opreme nije poznato. Prema glasinama, Milan će godišnje zarađivati između 10 i 15 milijuna eura. 
 
"Puma i Milan danas su najavili dugoročno partnerstvo, partnerstvo koje će predstojećih godina spajati dva ambiciozna branda u nogometnoj industriji", objavljeno je na Milanovoj službenoj mrežnoj stranici uz napomenu kako suradnja započinje 1. srpnja 2018. godine.
 
"Vrlo smo ponosni što smo u partnerstvu s Milanom, jednim od najuspješnijih klubova u povijesti nogometa s ogromnom globalnom navijačkom bazom. Ako me pitate, Milanov dres jedan je od najoriginalnijih nogometnih dresova na svijetu. Radujemo se sljedećem poglavlju Milanove budućnosti u suradnji s Pumom", rekao je glavni izvršni direktor njemačke multinacionalne tvrtke Bjørn Gulden.
 
Puma već oblači klubove poput Arsenala, Olympique de Marseillea, Stuttgarta, Rangersa, Borussije Dortmund te reprezentacija poput talijanske, srpske, austrijske, kamerunske, ganske, izraelske i urugvajske.
 
"Drago mi je što mogu objaviti naše partnerstvo s Pumom. Želimo uzajamno poštovanje i zajedničku strast za sportske i nogometne vrijednosti. Puma predstavlja veliki međunarodni brend i nastavit ćemo se međusobno razvijati na strateškom putu kako bismo postigli nove i izvanredne ciljeve na terenu i izvan njega", izjavio je Milanov izvršni direktor Marco Fassone.
 
Tehnički sponzor, ujedno i zaštitni znak, milanskog kluba posljednjih dvadeset godina bio je Adidas.

Pročitajte više