Kapetan Hajduka u Mamićevoj reprezentaciji: "Iznenađen sam"

Foto: Screenshot/Hajduk.hr

HAJDUK u srijedu igra dvoboj osmine finala Kupa protiv Lekenika, a momčad će na teren povesti kapetan Bijelih i novopečeni reprezentativac Goran Milović.
 
Milović posljednjih mjeseci igra zaista dobro, jedan je od najzaslužnijih što je Hajdukova obrana najbolja u ligi i poziv u reprezentaciju nagrada je za sve ono što je toliko puta osporavani stoper Hajduka napravio dobroga u ovoj sezoni.
 
"Sigurno da me taj poziv iznenadio. Nisam ga očekivao, ali sam presretan što je došao. Rezultat je to sjajnih igara Hajduka i veliki poticaj da svi nastavimo ovim smjerom", rekao je kapetan Bijelih pa je nastavio u istom tonu:
 
 "S obzirom da smo prvi na ljestvici i da smo primili najmanje zgoditaka u prvenstvu, nema sumnje da bi trebali imati još nekoliko igrača u nacionalnom momčadi, ali nazovimo ovo novim početkom. Moj poziv poruka je i drugim igračima da moraju dodatno raditi da angažman u svakoj utakmici mora biti na maksimumu pa će nagrada u vidu poziva izbornika stići kad-tad'', kazao je Milović koji je za kraj najavio dvoboj s Lekenikom:
 
"Oni su vrlo nezgodna momčad, koja je iz natjecanja izbacila Vinogradar. Kao što je poznato ta ekipa nam je u prošlosti puno puta stvarala probleme, tako da moramo biti vrlo oprezni".
 
Burić: Iako smo bolnica na kraju grada, očekujem pobjedu protiv Lekenika
 
Trener Hajduka Damir Burić također je najavio sutrašnji dvoboj osmine finala Kupa protiv Lekenika.
 
 "Utakmica protiv Lokomotive ostavila je dosta traga na našoj momčadi, odnosno povećala broj ozlijeđenih igrača. Slijedom toga s nama na put neće Nikola Vlašić i Andrija Balić, zbog čega smo i pozvali dva nova mlada igrača."
 
 "No bez obzira na izostanke od prve ćemo minute ići na pobjedu. Ne znam hoće li Sušić biti lažni napadač jer imamo još nekoliko kombinacija koje dorađujemo, ali kako bilo ne smijemo dopustiti iznenađenje".
 
 "Što se tiče kadra, situacija u ovom trenutku zaista ne izgleda bajno, čak nam je devet igrača ozlijeđeno i samo se nadam kako će se do nedjeljnog derbija s Rijekom vratiti nekolicina igrača".
 

Pročitajte više