Mladi Srbin nanizao sedam igrača Napolija i zabio. Pogledajte remek-djelo

Screenshot: Twitter

LAZAR SAMARDŽIĆ (21) je na stadionu Diego Armando Maradona zabio gol dostojan velikana po kojem se zove Napolijev dom. U šestom kolu Serie A aktualni prvak tamo je pobijedio Udinese 4:1, ali glavna priča utakmice je jedini gol gostiju.

Mladi srpski veznjak rođen u Njemačkoj primio je loptu blizu centra i onda krenuo u nezaustavljiv slalom preko cijele polovice Napolija. U trku je nanizao nekoliko suparničkih igrača, pa onda prije ulaska u kazneni prostor odigrao dupli pas sa Successom. Slijedilo je bacanje na travu još dvojice suparnika i zabijanje gola. Samardžić je gol postigao nakon što je u driblingu i trku prešao čak sedam igrača Napolija.

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOLČINU

Samardžić je dijete srpskih roditelja rođeno u Berlinu. Igrao je za sve mlade selekcije Njemačke, ali je kao seniorsku reprezentaciju odabrao Srbiju. U nedavnom prijelaznom roku bilo je sve dogovoreno oko njegovog prelaska u Inter, ali je onda transfer upropastio njegov otac tako što je u zadnji tren tražio dodatne bonuse. Samardžić je u Udinese došao prije dvije godine iz Leipziga za 3 milijuna eura. Nakon 69 nastupa, 9 golova i 7 asistencija za Udinese, Transfermarkt ga procjenjuje na 14 milijuna eura. 

Pročitajte više