Modrić: Dečki će večeras odigrati veliku utakmicu!

"NE SJEĆAM se tko je u engleskim medijima dobio ovakav tretman kao mi. To je samo dokaz koliko nas respektiraju.", sat vremena uoči utakmice pred kamere je izašao Vedran Ćorluka.


Zajedno s Lukom Modrićem, utakmicu će gledati s tribina. Tottenhamov dvojac puno će nam nedostajati, ali vremena za plakanje nema.

"Bit će nam teško gledati s tribine i živcirati se. Ovo se mora izdržati. Moramo odigrati hrabro kao i uvijek. Tvrdo, bez straha, od noge do noge. Ako Englezi osjete da ih se bojimo, neće biti dobro. Zato ja jako bitno da budemo smireni.", ističe Ćorluka koji se u Premiershipu uvjerio u snagu engleskih ofenzivaca.

Heskey ili Defoe?

"Sigurno da je Defoe u boljoj formi, zabija u svakoj utakmici. No, Heskey daje igri Engleske nešto drugo u sustavu."

Luka Modrić večeras slavi rođendan. Sjeta zbog ozljede i dalje je prisutna.

"Nije neki rođendan, ali što je tu je. Vjerujem da će mi rezulatat večerašnje utakmice barem malo poboljšati raspoloženje."

"Bez obzira što smo oslabljeni, i dalje smo jaki. Vjerujem u naše momke i vjerujem da će odigrati veliku utakmicu. Mi volimo ovakve utakmice. Svi zajedno će preuzeti moju ulogu, pritisak ne smijemo nikome nametnuti. Moramo se zajedno braniti i zajedno napadati.", poručio je Luka.

Pročitajte više