Zanimljivosti

Modrić i Jović u crtiću: "Izgleda da ova Zlatna lopta ne radi kako treba"

Screenshot: Bleachers Report/Youtube

LUKA MODRIĆ i Luka Jović našli su se o najnovijoj epizodi poznate crtić-parodije "The Champions" u produkciji portala Bleachers Report.

Ovaj zanimljivi i smiješni serijal postavlja pitanje što bi se dogodilo kada bi najbolji nogometaši svijeta i njihovi treneri živjeli zajedno u ogromnoj vili. Po ugledu na reality programe, "The Champions" prikazuje kakve su najveće nogometne zvijezde izvan terena. Naravno, riječ je samo o dobroj šali.

U prvoj epizodi trećeg serijala pojavljuje se Realov dvojac Modrić i Jović. Srpskog golgetera je u Real Madridu dočekao imenjak Luka koji ga je proveo kroz kuhinju u novoj vili. Hrvatski kapetan tako mladom napadaču pokazuje statuu Andree Pirla iz čije kopačke curi vino, dok iz statue Diega Maradone pritiskom na nos izlazi brašno.

Autori su, jasno, aludirali na Pirlovu ljubav prema kvalitetnom vinu i Maradoninu povijest s nedozvoljenim supstancama, a posebno je bio zanimljiv dio u kojem Jović ugleda Modrićevu nagradu za najboljeg igrača svijeta. Na pitanje što je to, Modrić mu odgovori:

"To je Zlatna lopta. Kažu da bi zbog nje ljudi trebali mariti za tebe, ali ne pomaže."

U istoj epizodi pojavljuju se još Cristiano Ronaldo i Joao Felix, Lampardov Chelsea koji zadirkuje Manchester United, Jurgen Klopp i Pep Guardiola koji vode zanimljiv razgovor te igrači Juventusa koji imaju prvo upoznavanje s novim trenerom Sarrijem.

Pročitajte više