Modrić je mijenjao dres s Gattusom: Daleko je ovo od kraja

HARRY REDKNAPP nije ga želio koristiti, još su friški ožiljci nakon operacije slijepog crijeva, no Luka Modrić trebao mu je na San Siru. Redknappov Maestro se vratio nakon dvotjedne pauze. Protiv Milana smo ga gledali od 62. minute, zamijenio je dres s Genarom Gattusom - kaže da je oduvijek cijenio njegov karakter i borbenost.

Prišao mu je nakon utakmice, jedna gubitnička večer ne može promijeniti status milanovog terijera u Modrićevim očima. Makar je Gattuso u Modrićevom dresu pojurio za Jordanom prema tunelu.

"Bila je to velika utakmica, dvoboj iz nokaut faze Lige prvaka. S menadžerom sam pričao večer prije susreta i rekao mi je da razmišlja o tome da me uvede pola sata u igru. To je i napravio i sve je ispalo savršeno", rekao je Luka.

"Osjećam se mnogo bolje, zaista dobro nakon teškoga razdoblja od dva tjedna bez utakmice ili normalnog treninga."

"Nadam se četvrtfinalu, ali moramo ostati koncentrirani"

Što reć o velikoj pobjedi?

"Bilo je nevjerojatno. Postigli smo pogodak, dokazali da smo sjajna momčad čak i kada nam nedostaju važni igrači. Dokazali smo i da se možemo nositi s jakim sastavima i slaviti pobjede protiv njih na strani, a to je za nas velik uspjeh."

No, na White Hart Laneu su svjesni da je 1:0 u Milanu bilo tek "prvo poluvrijeme". Za četvrtfinale će se boriti 9. ožujka.

"Daleko je ovo od kraja. Milan je sjajna momčad sjajnih pojedinaca pa moramo ostati usredotočeni na uzvrat u kojem ćemo se morati iskazati koncentracijom i odigrati najbolje što možemo."

"Nadam se da ćemo uzvrat svi dočekati zdravi i bez ozljeda. Budemo li u njemu igrali kao što smo u utorak, a nema razloga da tako ne bude i da ne odigramo još i bolje, nadam se da možemo u četvrtfinale."

Pročitajte više