Modrić naredio Ramosu da se skulira kako mu cijela Sevilla opet ne bi spominjala majku

Foto: Screenshot YouTube

SERGIO RAMOS, kapetan Reala, dijete je Seville u koju je stigao kao desetogodišnjak. Nakon devet godina u Sevilli otišao je u Real i postao najskuplji španjolski tinejdžer, plaćen tada ogromnih 27 milijuna eura. Tada su ga najvatreniji navijači Seville označili kao izdajnika koji je prodao svoj grad i klub za Realove milijune. 
 
Prošli tjedan Ramos je svom bivšem klubu u utakmici Kupa Kralja (3:3) zabio gol panenkom, a domaći navijači brutalno su ga izvrijeđali jer su smatrali da je pretjerano i preteatralno proslavio gol protiv momčadi koja ga je stvorila. Nakon utakmice morao je objasniti zašto je slavio pogodak protiv kluba u kojem je počeo karijeru i tako prekršio nepisani kodeks.
 
"Nisam pokazao nepoštovanje prema navijačima Seville, upravo suprotno. Od onih koji su prema meni korektni tražio sam oprost, dok me za ove koji od početka do kraja utakmice vrijeđaju moju majku, ni najmanje nije briga. Svaki put kada se vratim u Sevillu to se događa i više mi je dosta!", poručio je Ramos kojem nije nikako jasno zašto njega, dijete Seville, navijači vrijeđaju, a Alvesa i Rakitića, koji nisu ni Španjolci te koji su također napustili klub, dočekuju kao bogove.
 
"Za razliku od mene, Rakitić i Alves nisu djeca Seville, ali su također ovaj klub zamijenili drugim. I dok njih prilikom svakog povratka ovdje s novim klubovima dočekuju kao bogove, meni 90 minuta psuju majku."
 
U nedjelju su tijekom ligaške utakmice Seville i Real Madrida (2:1) sve oči bile uprte u Sergija Ramosa i cijeli stadion samo je čekao da kapetan Reala ponovno izgubi živce zbog uvreda s tribina.
 
Međutim, da se to ne bi ponovilo stvar je u svoje ruke uzeo Luka Modrić, najbolji Ramosov prijatelj. 
 
Neposredno prije nego što je Cristiano Ronaldo izveo jedanaesterac u 67. minuti, Modrić je otišao do Ramosa kako bi ga smirio i upozorio da ne slavi preburno eventualni Ronaldov pogodak, a onda ga je još nekoliko puta gestama podsjetio da ostane miran.
 
Modrićev apel pokazao se uspješnim. Ramos nije slavio Ronaldov gol, a i tribine su dobile satisfakciju. U šokantnoj završnici baš je Ramos zabio autogol za 1:1, da bi Sevilla katastrofalnom pogreškom Navasa u sudačkoj nadoknadi došla do tri boda i tako nanijela prvi poraz Realu nakon 40 utakmica.
 

Pročitajte više