Modrić navija za Argentinu: Dosad su pokazali najviše na SP-u

SLUŽBENA web-stranica Tottenhama pohvalila je u ponedjeljak Luku Modrića jer je prije početka Svjetskog nogometnog prvenstva predvidio da će Argentina igrati dobro.

“Hrvatski playmaker je u svibnju među favorite uključio uobičajene reprezentacije - Španjolsku, Brazil, Englesku i Nizozemsku - ali je priznao i da ima dobar osjećaj što se tiče Maradonine momčadi”, navodi Tottenhamova stranica.

A da je Modrić imao dobar osjećaj govore pobjede Argentine protiv Nigerije (1:0) i Južne Koreje (4:1) u uvodnim kolima skupine B.

"Prema mome mišljenju, Argentina je igrala najbolje u dosadašnjem dijelu SP-a. Igrala je dobro i protiv Nigerije koju je mogla pobijediti s više od 1:0, a nakon toga je svladala i Južnu Koreju, tako da se radi o dobrom početku", izjavio je Modrić.

"Argentina je mnogima zanimljiva zbog Maradone i Messija, a ja mislim da može doći daleko. Vjerujem da će sve velike momčadi poput Argentine, Brazila, Njemačke, Španjolske, Nizozemske i Engleske proći dalje, što je i najbolja stvar za SP. No, ja ću se i dalje držati Argentine", zaključio je Modrić kratki osvrt na dosadašnje događaje u Južnoj Africi.

Pročitajte više