hrvatski nogometaši

Modrić: Sviđa mi se Italija, ali ne znam hoću li tamo nastaviti karijeru

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ jučer je primio novo veliko priznanje. Kapetan Hrvatske u utorak je u Monte Carlu primio nagradu Golden Foot.

Osim lijepog priznanja, dobitnik ima čast ostaviti otisak stopala na kneževskoj Promenadi šampiona u Monaku.

Nagrada se dodjeljuje od 2003. godine, a zanimljivo je da je ovo jedna od rijetkih nagrada koje nisu dobili ni Leo Messi ni Cristiano Ronaldo.

Najboljem hrvatskom nogometašu na kraju sezone ističe ugovor s Realom i već se mjesecima uveliko špekulira o njegovoj budućnosti, a mediji u Italiji nadaju se kako bi upravo Serie A mogla biti njegovo sljedeće odredište u karijeri. 

Modrićevo ime najviše se u vezu dovodi s Milanom, dok se ljetos pričalo i o Interu. Što o eventualnom odlasku u Italiju misli sam Modrić rekao je u izjavi za Sky Italia.

"Volim Italiju, pratim njihovu ligu jer tu igraju neki moji suigrači iz reprezentacije. Talijani su fantastični ljudi. Uostalom, blizu smo, sličan je to mentalitet", kazao je Modrić pa dodao:

"Hoću li doći igrati u Italiju? Ne znam, vidjet ćemo. O tome još ne mogu govoriti jer sam pod ugovorom s Realom. Zasad sam fokusiran na Real", završio je.

Podsjetimo, Modrić je u Realu od 2012. godine. S Kraljevskim klubom je osvojio četiri Lige prvaka, četiri svjetska klupska prvenstva i jedno španjolsko prvenstvo, dok je s Dinamom tri puta bio hrvatski prvak.

Pročitajte više