Modrića tijekom treninga oduševio suigrač: Vratio se

Foto: Screenshot

THIBAUT COURTOIS teško se ozlijedio početkom kolovoza na treningu Reala. Jednom od najboljih golmana svijeta bila je dijagnosticirana ruptura prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena. Prognoze nakon operacije govorile su da će propustiti cijelu ovu sezonu, a potom i Europsko prvenstvo.

"S obzirom na ozljedu, za mene neće biti Eura. Prvo se moram potpuno oporaviti, stoga je bolje ne određivati datum povratka. Ako ću imati sreće, nastupit ću u svibnju, no neću biti 100 posto spreman za veliko natjecanje", poručio je golman belgijske reprezentacije i Real Madrida krajem prošle godine.

Španjolski mediji objavili video s treninga

Da je na pravom putu povratka otkriva video s Realovog treninga koji objavljuju španjolski mediji. Jedan od najboljih golmana svijeta ponovno je između vratnica i polako se vraća. Nizao je obrane nakon udaraca suigrača, a jednom od njih oduševio i Modrića.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ TAJ TRENUTAK

Hrvatski veznjak Reala pucao je u gornji lijevi kut Courtoisa, a belgijski golman tu je loptu obranio. Modrić je pohvalio njegovu obranu i oduševljeno uzviknuo: "Vratio se!"

Pročitajte više