Mourinho potpisuje u utorak za 10 "kila" godišnje

Tekst: Z.A./Totalsport
Screenshot: Marca

REALOVO "kućno glasilo" Marca izvještava u današnjem broju kako je sve dogovoreno s Joseom Mourinhom i da se čeka tek potpisivanje ugovora.

Sjajni portugalski trener, koji je u subotu odveo Inter do naslova europskog prvaka pobjedom protiv Bayerna na Santiago Bernabeuu, nije se sa svojim nogometašima noćas vratio na proslavu u Milano. Ostao je u Madridu, što je u talijanskim medijima protumačeno kao početak pregovora s Kraljevskim klubom. Da je to doista tako, potvrđuje i Marca koja tvrdi da bi Mourinho trebao potpisati ugovor s Realom tijekom utorka ili srijede.

Tvrdi se da će kontroverzni Portugalac zaraditi deset milijuna eura za svaku od četiri sezone, koliko bi se trebao zadržati na Santiago Bernabeuu. Real je, navodi Marca, s Mourinhom već dogovorio i sve detalje oko priprema za novu sezonu, a jedino je još upitan datum predstavljanja novinarima, premda se očekuje da će to biti idući petak.

Marca je naslovnicu i internetsko izdanje dodatno ukrasila i fotografijom koja "odaje" kako je posao završen: rukovanjem Mourinha i Florentina Pereza, predsjednika Reala, nakon što je uskoro bivši Interov trener došao do svečane lože podići pehar pobjednika Lige prvaka.

Marca je iznad naslovne fotografije napisala kako Mourinho potpisuje za "10 kilos por ano", a već je počeo slagati i kadrovsku križaljku za sljedeću godinu - kao što je poznato, još ranije je tražio da se dovede defenzivni veznjak Javi Martinez, za kojeg će Athleticu biti ponuđeno 20-ak milijuna eura, a tiskano izdanje Marce donosi kako je Tottijev nasljednik Daniele De Rossi sljedeća akvizicija. Roma zna da će teško odoljeti zovu Reala, ali se nada dobiti Van der Vaarta kao kompenzaciju.

Pročitajte više