Mourinho: Trenutno dijelimo prvo mjesto. Nakon subote ga želimo samo za sebe

TRENER Real Madrida, Jose Mourinho, pohvalio je svoje nogometaše što se gotovo na polovici sezone nalaze u situaciji da budu usamljeni na vrhu Primere.

Mourinho je pozvao sve ljude, a posebno kritičare, da sagledaju sveukupni rezultat Reala u prvom djelu sezone, a ne samo u jednoj utakmici protiv Barcelone na Santiago Bernabeuu (poraz 3:1).

"Trenutno smo na diobi prvog mjesta Primere, pobijedili smo sve utakmice u skupini Lige prvaka i pritom smo bili uspješni u domaćem kupu. Iako praktički jesmo na vrhu želimo nakon ovog vikenda biti "usamljeni" na njemu", rekao je na konferenciji za novinare uoči subotenjeg susreta sa Sevillom portugalski stručnjak.

"Za razliku od prošle sezone kada smo imali dva boda zaostatka za Barcelonom na kraju prosinca, ove godine možemo imati tri ili jedan bod prednosti ili ostati s jednakim brojem istih. Bilo koji rasplet je bolji od prošlogodišnjeg", rezonira Mourinho.

Portugalac se na kraju osvrnuo na susret sa Sevillom na Ramon Sanchez Pizjuan stadionu gdje je svjestan da ga očekuje teška bitka.

"Mislim da je to jedno od najtežih gostovanja u ligi, ali moram reći da smo proučili Sevillu do najsitnijih detalja i da smo spremni na štogod nam pripreme u subotu. Treba istaknuti i činjenicu da je od svih momčadi u vrhu Real imao najteži raspored, ali da je i uz to najuspješnija gostujuća momčad Primere", zaključio je Mourinho.

Pročitajte više