Mourinhov agent: Jose će sljedeće sezone voditi jedan od euro-velikana

ELADIO Parames, agent kontroverznog trenera Josea Mourinha nije isključio transfer svog klijenta u talijanski Inter, ali je naglasio kako još uvijek nije bilo kontakta između dvije strane.

"Koliko sam upoznat, Jose još uvijek nije pregovarao s upravom Intera. Mediji uvijek svašta pišu, što je uostalom najnormalnije. Ovih dana, pričalo se i o Liverpoolu, ali niti s njima nismo bili u kontaktu."

Parames je ipak potvrdio da se Portugalac sigurno vraća u trenerske vode i da je spreman na nove izazove nakon zasićenja koje je uslijedilo poslije Chelsea.

"Nema dvojbe da će voditi jedan od europskih velikana tijekom sljedeće sezone. Ne mogu vam reći koji će to klub biti, ali mogu potvrditi da se sigurno vraća. Vrlo često mi Jose kaže: Svi me povezuju s klubovima kojima ne ide najbolje, a ja niti jedan od  takvih poslova nisam prihvatio."

Europski top-klub o kojem Parames priča gotovo sigurno će biti u Italiji ili Španjolskoj iako si Mourinho ne želi zatvoriti vrata niti u Engleskoj.

"Pitate me zašto Mourinho preferira Italiju ili Španjolsku. Zato što voli nove izazove. Privlači ga drugačiji stil nogometa kakav se igra u ovim zemljama. To ne znači da se neće vratiti u Englesku. Mogao bi napraviti i to, ali ga ne vidim u Liverpoolu, Manchester Unitedu, Chelseaju niti Arsenalu.", rekao je na kraju Mourinhov menadžer.

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više