Možete li pogoditi koji je nogometaš obrisao Conteovo ime s ove fotografije?

Foto: Instagram

CHELSEA je s ukupnih 1:4 ispao od Barcelone na startu nokaut faze Lige prvaka. Londonski klub pred svojim navijačima odigrao je 1:1 s Kataloncima, a onda na Camp Nouu primio tri komada. 
 
Tko zna kako bi Chelsea prošao protiv Barcelone da je na raspolaganju imao Diega Costu, nogometaša koji je napustio klub nakon velikog sukoba s trenerom Antoniom Conteom. 
 
Talijanski trener još na početku sezone prekrižio je najboljeg strijelca Chelseaja, a odmah na početku siječanjskog prijelaznog roka vratio ga u Atletico. 
 
Koliko je loš njihov odnos bio pokazuje i sinoćnji potez Coste. Napadač Atletica objavio je na Instagramu fotografiju sastava Chelseaja, ali se potrudio bocnuti Talijana. Naime, prekrižio je Conteovo ime na slici. 
 
 
Podsjetimo, nakon prošle sezone u kojoj je Chelsea postao prvak, a Costa bio jedan od najbitnijih igrača, došlo je do sukoba španjolskog napadača i trenera. Conte je SMS-om poručio Costi da više ne računa na njega, ali je Chelsea cijelo ljeto odbijao ponude koje su stizale...
 
"Zašto me ne puste, ako me ne žele? Tretiraju me kao kriminalca. Moram raditi to što moram, moram misliti na sebe. Bio sam dobar dečko i pokušao sam napraviti pravu stvar. Sada želim otići u Atletico", poručio je tada Costa koji je cilj ostvario pola godine kasnije. 
 

Pročitajte više