Mršić uoči polufinala s Varaždinom: Bit ćemo dominantni

TRENER Cibalije Stanko Mršić najavio je sutrašnju prvu utakmicu polufinala Kupa između Cibalije i Varaždina . Mršić je rekao kako subotnja utakmica ova dva protivnika u prvenstvu i pobjeda Vinkovčana 2:0 pokazala pravac kojim treba ići i donijela pozitivnu atmosferu.

"S obzirom na dobro odigranu utakmicu u subotu mislim da će biti lakše igrati nastavak prvenstva. Dat ćemo u prvenstvu priliku mladim igračima koji su se dokazali. Utakmica Kupa vrlo je važna i može biti varljiva i krenuti u sva tri smjera, no mislim da ćemo s obzirom na iskustvo biti dominantni. Bilo bi dobro da ne primimo gol i uvjeren sam da ćemo biti bolji", najavio je Mršić koji je pozvao navijače da dođu na stadion u velikom broju i podrže Cibaliju.

Dino Kresinger je uz Jurića bio strijelac u subotnjoj pobjedi. Danas je istaknuo kako je atmosfera u svlačionici izvrsna.

"Vjerujem da smo bolji, svi smo svjesni da je ovo povijesna prilika. Dat ćemo sve od sebe, želimo pobijediti, imamo prednost nakon subotnje utakmice, a možemo odigrati i bolje", rekao je Kresinger.

Ekipa Varaždina od subote je ostala u Vinkovcima, a za Kup su se pripremali u Vukovaru. Prva utakmica polufinala Kupa na rasporedu je u Vinkovcima u utorak u 18,00 sati.

Utakmicu ćete moći pratiti i na live streamu na Indexu.

Pročitajte više